Εγκατάσταση & Υποστήριξη

Λογισμικού και Υλικού

Αν θέλετε και εσείς έναν τέτοιο συνεργάτη δίπλα σας, θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα να συζητήσουμε από κοντά για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Ενημερώνουμε και εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας για τις καλύτερες πρακτικές αντιμετώπισης απειλών από το διαδίκτυο μειώνοντας κατά πολύ τις πιθανότητες εμφάνισης ανεπιθύμητων προβλημάτων.

Μερικά από αυτά τα προβλήματα ξεκινούν από την ελλιπή γνώση και πολλές φορές με την μη εξοικείωση των χρηστών με τις λειτουργίες των λογισμικών που χρησιμοποιούν.

Η μη χρήση ή μη ανανέωση του Antivirus έχει ως αποτέλεσμα να εκτίθενται σε πολλαπλούς κινδύνους.

Βασικές λειτουργίες πρόληψης όπως το Backup των δεδομένων, όταν δεν εκτελούνται, θέτουν σε κίνδυνο και πολλές φορές ανεπανόρθωτα, δουλειά μηνών αλλά και χρόνων σε πολλές περιπτώσεις.

Η σωστή επιλογή του λογισμικού κοστίζει λιγότερο από ότι θα κόστιζε μια ακατάλληλη και φαινομενικά φθηνή ή ακόμα και δωρεάν επιλογή!

Μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες και εκτενή μελέτη, ενημερώνουμε τους πελάτες μας για τις πιο κατάλληλες και οικονομικές επιλογές που υπάρχουν στην αγορά σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης τους.

Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας για την αναβάθμιση και αγορά κατάλληλου υλικού (υπολογιστές και περιφερειακά) ώστε η επένδυση τους να αποδίδει πάντα τα μέγιστα.

 

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία και ερώτηση είμαστε στην διάθεση σας!

Ονοματεπώνυμο *
Όνομα εταιρίας
Email *
Τηλέφωνο *
Προτίμηση τρόπου επικοινωνίας *
Κείμενο