Σχεδιάζουμε και

αναπτύσσουμε Brand!

Εταιρική Ταυτότητα, Flyers, Καταλόγους, Επαγγελματικές Κάρτες, Banners!

Η εταιρική σας ταυτότητα αποτελεί το πρώτο εργαλείο επικοινωνίας προς συνεργάτες και πελάτες, και σύμφωνα με εκτενείς έρευνες, μια ευεξίας σχεδιασμένη, αισθητικά προσεγμένη και εξαιρετικά επαγγελματική εταιρική ταυτότητα, έχει θετική επίδραση στους αποδέκτες. Μέσω σχημάτων, χρωμάτων και γραμματοσειρών, η εταιρική ταυτότητα αναδεικνύει το ύφος, τη δραστηριότητα, τους στόχους, τη φιλοσοφία και την κουλτούρα μιας επιχείρησης.

Τα βασικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας περιλαμβάνουν:
– Το λογότυπο
– Η ιστοσελίδα
– Η επαγγελματική κάρτα
– Το επιστολόχαρτο
– Ο φάκελος αλληλογραφίας
– Τα εταιρικά Folders
– Τα μπλοκ σημειώσεων
– Τα εταιρικά USB Sticks
– Ευχαριστήριες κάρτες
– Οι σακούλες, συσκευασίες ή κουτιά προϊόντων
– Οι ταμπέλες και φωτεινές επιγραφές
– Τα banner και τα διάφορα γραφικά για τα Social Media

Όλα αυτά τα στοιχεία πρέπει να συνθέτουν μια ενιαία εικόνα, ένα κοινό νήμα. Αποτελούν τα βασικά μέσα επικοινωνίας με συνεργάτες και πελάτες, ενώ για κάθε υπηρεσία παρέχουμε εκτυπωτικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Στη δημιουργία μιας εταιρικής ταυτότητας που σας αντιπροσωπεύει, επιδιώκετε την ενοποίηση κάθε μέσου επικοινωνίας υπό μια κοινή φιλοσοφία. Μελετούμε προσεκτικά την αγορά και τον ανταγωνισμό για να διαμορφώσουμε μια εξειδικευμένη οπτική της συνολικής ταυτότητάς σας, διασφαλίζοντας ότι το μήνυμα που απευθύνεται στους πελάτες σας είναι σαφές και κατανοητό.

Η σχεδίαση της εταιρικής ταυτότητας ξεκινάει πάντα από τη σχεδίαση του λογοτύπου. Αυτό είναι που θα καθορίσει και την εικόνα των υπόλοιπων στοιχείων. Τα χρώματά του και τα σχήματά του θα επικρατήσουν και θα διαμορφώσουν ολόκληρο το ύφος της. Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και θα εμφανίζεται σε όλες τις προωθητικές κινήσεις της εταιρείας.

Σχεδιασμός Λογοτύπου

Το λογότυπο μιας επιχείρησης αποτελεί ένα σύνθετο σύνολο χαρακτηριστικών που πρέπει να συνδυαστούν εναρμονισμένα, αποτελώντας την ταυτότητα της επιχείρησης. Αποτελεί τον πυρήνα της εταιρικής ταυτότητας και συχνά αποτελεί ένα από τα καθοριστικά στοιχεία για την εντύπωση που αφήνει η επιχείρηση στο κοινό. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η ποιότητα του λογοτύπου αντιπροσωπεύει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ή προϊόντων.

Επειδή οι άνθρωποι επικεντρώνονται σημαντικά στην όραση, οι επιχειρήσεις κάθε μεγέθους αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στον σχεδιασμό του λογοτύπου, επιδιώκοντας έτσι τη δημιουργία ενός επιτυχημένου εικονικού ταυτοτικού συστήματος.

Κατά τον σχεδιασμό όλων των λογοτύπων, εξετάζουμε προσεκτικά τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης ή του προϊόντος σας. Το λογότυπό σας αντικατοπτρίζει αμέσως το εμπορικό σας σήμα, τις πεποιθήσεις σας και τη θέση σας στην αγορά. Η κατανόηση της επιχείρησής σας είναι ουσιαστική για την παρουσίαση του δημιουργικού μας σχεδίου, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Σχεδιάζουμε τις επαγγελματικές σας κάρτες με βάση το στυλ και τα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας σας. Είναι προφανές ότι η εμφάνιση μιας εταιρικής κάρτας μπορεί να καθορίσει την πρώτη εντύπωση για μια επιχείρηση. Το τι κάνει μια εταιρική κάρτα να φαίνεται επαγγελματική έναντι μιας που δείχνει ερασιτεχνισμό, μπορεί να αποδοθεί σε πολλούς παράγοντες.

Τα χρώματα πρέπει να είναι συνεπή με την υπόλοιπη εταιρική ταυτότητα, με τη χρήση σωστών κωδικών χρωμάτων για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια του αποτελέσματος. Η διάσταση είναι συνήθως 9cm x 5,5cm, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τον σκοπό και το στυλ της εταιρικής ταυτότητας.

Η σωστή δομή και σχεδιασμός μιας επαγγελματικής κάρτας αντικατοπτρίζουν τον επαγγελματισμό μιας επιχείρησης. Ακολουθώντας βασικούς κανόνες, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η εταιρική σας κάρτα θα ξεχωρίζει. Η σωστή επιλογή χρωμάτων, γραμματοσειράς, και συνολικής διάταξης μπορεί να προσδώσει σοβαρότητα και έμφαση στον επαγγελματισμό σας.

Με μελέτη της αγοράς και ανταγωνισμού, μπορούμε να προτείνουμε μια εξειδικευμένη οπτική της συνολικής σας ταυτότητας. Κατανοούμε τις ανάγκες της επικοινωνίας σας και σχεδιάζουμε τις κάρτες ώστε να ξεχωρίζουν, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη εντύπωση.

Ο σχεδιασμός και η εκτύπωση καταλόγων και φυλλαδίων αποτελούν κρίσιμο τμήμα της διαφήμισης και της προώθησης.

Σχεδίαση εταιρικών καταλόγων για προϊόντα.

Ο εταιρικός κατάλογος προϊόντων σχεδιάζεται με σκοπό να παρουσιάσει λεπτομερώς και σαφώς τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Το εξώφυλλο χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα που αντιστοιχούν στα προϊόντα, ενώ τα σύμβολα ασφάλειας επικοινωνούν τις προδιαγραφές των προϊόντων. Ο εσωτερικός σχεδιασμός, με τεχνικές προδιαγραφές σε πλαίσια και διαχωριστικά για κατηγορίες προϊόντων, διασφαλίζει την κατανόηση και την ξεχωριστή παρουσίαση.

Η δημιουργία του καταλόγου περιλαμβάνει επεξεργασία φωτογραφικού υλικού, και δημιουργία μακέτας για όλες τις σελίδες. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα το έργο, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα.

Prospects

Τα έντυπα που παρουσιάζουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μιας επιχείρησης είναι ουσιαστικά “εργαλεία” για την επίτευξη πωλήσεων. Είτε πρόκειται για κατάλογο, μπροσούρα, προσπέκτους ή άλλα, η αποτελεσματικότητά τους εξαρτάται από τον σχεδιασμό και την ποιότητα.

Η εμπειρία μας εγγυάται υψηλή ποιότητα στον σχεδιασμό και την παραγωγή κάθε έντυπου, συμπεριλαμβανομένων καταλόγων, με χρήση παραδοσιακών μεθόδων (offset, μεταξοτυπία) και σύγχρονης τεχνολογίας για ψηφιακή εκτύπωση με ειδικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας βέλτιστα αποτελέσματα με χαμηλό κόστος.

Οι διαφημιστικές αφίσες και τα φυλλάδια αποτελούν σημαντικό μέσο προβολής και διαφήμισης για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Κατανοούμε τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδίασης και εκτύπωσης flyer και αφίσεων με γρήγορους χρόνους παράδοσης.

Οι διαφημιστικές αφίσες, είτε διανέμονται χέρι με χέρι είτε διανέμονται από πρακτορεία, σκοπεύουν να προσελκύσουν το κοινό και να ενημερώσουν για εκδηλώσεις, προσφορές, ή άλλες εκδηλώσεις. Η σωστή σχεδίαση περιλαμβάνει ισορροπία, συμμετρία, αναλογία, ρυθμό και ιεραρχία για ένα αποτελεσματικό αποτέλεσμα.

Σχεδιάζουμε διαφημιστικά φυλλάδια για προσφορές, εκθέσεις, ενημέρωση του κοινού, χώρους μαζικής εστίασης (delivery), και άλλες δραστηριότητες. Παρέχουμε επίσης εξειδικευμένες εκτυπωτικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων τυπώσεων με πλαστικοποίηση, UV εκτυπώσεις, και άλλες επεξεργασίες.

Στηρίζουμε τις σύγχρονες επιχειρήσεις παρέχοντας γρήγορες, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για τις διαφημιστικές τους ανάγκες.

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία και ερώτηση είμαστε στην διάθεση σας!

Ονοματεπώνυμο *
Όνομα εταιρίας
Email *
Τηλέφωνο *
Προτίμηση τρόπου επικοινωνίας *
Κείμενο